Куќате се изнајмува.

Прочитај повеќе

Куќате се изнајмува. Се наоѓа во населба Баир

Прочитај повеќе

Станот се продава. Се наоѓа во центарот на градот.Располага со една дневна соба, купатило, кујна и една спална соба.Се наоѓа на 3 спрат.

Прочитај повеќе

Станот се изнајмува во строгиот центар од градот

Прочитај повеќе

Се продава луксузан стан во населба Нова Битола.Станот располага со голема дневна соба, две детски соби, спална соба,купатило и кујна

Прочитај повеќе
Free Web Hosting