Продавање
Скопје
150000 евра

Луксузна куќа на Водно.Располага со 2 дневни соби,2 спални соби, кујна, голем двор и гаража

Прочитај повеќе
Продавање
Битола
80000 евра

Куќата располага со една дневна соба, една спална соба, една детска соба, купатило,гаража и дворно место.Се наоѓа во населба Карпош.

Прочитај повеќе
Продавање
Скопје
90000 евра

Куќата се наоѓа во населба Пинтија. Располага со голема дневна соба, спална, детска соба купатило и кујна.

Прочитај повеќе
Free Web Hosting